Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 ianuarie 2023

Mesaje de la sotul meu 12-01-2023 ora 6,06...

George-Te surprind,uite ca ma tin de cuvant si revin cu un alt mesaj.Recunosc ca imi este dor sa vorbim.

Gabi-Si mie imi este dor de discutiile noastre interminabile de alta data. M-ai luat pe nepregatite. Recunosc.

George-Suflete,te alinti. Tu nepregatita! Nu imi vine sa cred. Tu esti ca un storcator de informatii.Haide, fa-ti curaj!.

Gabi-Bine, tu ai vrut-o!.Ok. Uite imi vine in minte ca tot au trecut sarbatorile,spune ceva  despre spovedania noastra in fata preotului. De fapt eu zic ca in fata lui Dumnezeu.

George-Buna intrebare si tu credeai ca esti lipsita de idei.Este unul singur. Este de a te ajuta sa te vindeci pentru ca intervine constientizarea. Si cand spun asta nu e neaparat nevoie sa mergi la un preot,poti merge la un prieten sau la cine vrei tu,adica unde te simti bine.Poti sa o faci chiar daca te uiti in tine insusi ca intr-o oglinda si iti spui cu voce tare. Constientizand ca asa cum a trecut ziua ta,iti marturisesti tie. Afla ca are beneficitate de vindecare.

Gabi-Am inteles. Primul pas este constientizarea.

George-Da. Daca tu azi experimentezi ceva si mai tarziu iti iei pauza cinci minute de liniste in care te uiti la tine ca intr-o oglinda si iti spui: azi ar fi trebuit sa gestionez conflictul diferit,am dat din mine rautate si sunt constienta ca am fost intr-un dezechilibru si am o rana sufleteasca. Gabi,atunci te ierti pe tine si maine ai sansa sa indrepti lucrurile.Asta e o forma de spovedanie. Nu ai neaparat nevoie de un preot in fata ta ca sa fie primita. Intelege ca acea primire se face in interiorul tau. Asculta cu atentie. Daca nu ai grija de interiorul tau, sa iti iei o pauza ca sa gandesti la ceea ce ai creat,nu vei fi capabila sa constientizezi decat daca iti dai sansa sa repari ceva. In primul rand te descarci pentru ca esti incarcata sufleteste ca ai gresit.Dar cand simti ca te trage o forta interioara, cand simti un dezechilibru si cand deschizi gura,atunci sa te auzi tu si iti dai seama ca esti pe drumul spre vindecare.

Gabi-Da,vindecarea vine prin mai multi pasi si unul e constientizarea,apoi asumarea responsabilitatii catre propia creatie.Multumesc George,am inteles perfect.

George-Imi pare bine ca ai inteles. As vrea sa te rog sa gestionezi mai bine  tot ce se intampla in viata ta.Si am incredere in tine. Stiu,la tine intotdeauna pornirea a fost mai grea. Te cunosc suflete!.

Gabi-Stiu si incerc sa imi gasesc linistea si sa nu mai supar pe nimeni. Stiu ca cei care vorbesc urat de mine,eu inteleg ca nu as face ceva daca le raspund,decat sa adancesc acea rana  care deja exista si mai stiu ca omul prin esenta lui este iubire pura. Si daca pare ca nu este asa, este din cauza ranilor care le au.

George-Da suflete. Rana este o forta care trage omul sa aibe o personalitate sau alta.Este o forta care pare a fi mai presus decat el.Si cand tu intelegi asta, stii ca vorbeste rana din el. Nu iubirea din el,nu esenta lui.

Gabi-Da,asa este si eu tot asa zic.Eu daca as ataca pe cineva in primul rand m-as murdarii pe mine. Eu ii vad pe unii ca pe niste frustrati care doar imi doresc sa am niste zile proaste.

George-E vorba de a constientiza de unde porneste un astfel de comportament si a fi atenta cu tine sa nu te afecteze.

Gabi-Trebuie sa-ti spun ca am avut si eu niste momente cand nu m-am speriat de cei din jurul meu,cat m-am speriat de mine. Am avut momente cand am fost de o rautate mare si ma uitam la mine in oglinda si chiar nu  mai regaseam un dram de iubire in mine. Cred ca toata lumea le are,dar a trecut.Si mai stiu ca suferinta ma apropie si mai mult de Dumnezeu.

George-Da, indiferent cat crezi ca intelegi ceva,nu vei fi niciodata capabil  sa o faci pana nu experimentezi pe pielea ta,senzatia, interiorul tau,gestiunea emotiilor si  vibrarea care vine la pachet cu trauma.Omul are tendinta sa creada ca cineva care a comis o crima ,el nu e demn de Dumnezeu.Dar in realitate,Dumnezeu ia lasat la indemana omului ideea de a comite asa ceva ,pentru ca trecand prin asta si intelegand,este ca o evolutie spirituala.

Gabi-Sa inteleg ca este ca un sistem binar pe care se bazeaza evolutia spirituala,auto-organismul  acesta intre doua extreme diferite,intre doi poli opusi si care au fix rolul de a te face sa intelegi frumusetea unei extreme prin prisma celeilalte extreme.

George-Nu ve-ti putea intelege niciodata frumusetea luminii daca nu intelegeti cat de odios,cat de aiurea si de dezechilibrat este intunericul. Pana nu experimentezi senzatia lui, nu percepi frumusetea luminii. Pentru ca intr-un antagonism perfect,lumea se contureaza  in polaritate.

Gabi-Hai sa vorbim despre iubire. Din pacate omul nu prea stie sa iubeasca si o spune cu foarte multa usurinta.

George-Sa stii si tu ca omul ca suflet pe pamant,defineste egoismul.Adica te iubesc atata timp cat imi dai iubire si respect. Dar tine minte,asta nu se raporteaza la iubirea lui Dumnezeu.Gata suflete,am terminat si pe ziua de astazi.Promit ca dezvoltam acest subiect. Si cand ma gandesc ca ziceai ca te-am luat prin surpridere. Trebuie sa ma retrag. Te iubesc neconditionat orice ai face in viata ta pamanteana. Pe curand iubirea mea.

Gabi-Multumesc frumos sufletul meu. Chiar mi-ai facut o bucurie mare. Te iubesc.


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu