Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 ianuarie 2023

Mesaje de la sotul meu...18-01-2023 ora 7,07...

 George-Stiu ca nu te asteptai sa iti dau mesaj.

Gabi-Ba da. Simteam ca vei reveni intr-un timp foarte scurt.

George-Dupa cum vezi ma tin de cuvant.Dar ar trebui sa   ti si tu cont de sfaturile noastre. E atat de greu?

Gabi-Nu stiu la ce te referi.Eu stiu ca intotdeauna m-am tinut de cuvant.Ok. Haide te rog spune-mi ce parere ai despre cei care se sinucid?

George-Esti maestra in a nu raspunde la intrebari. Bine,o sa incerc sa fiu cat mai clar.Cei care se sinucid,sunt cei care nu reusesc sa gestioneze si sa nu mai faca fata emotiilor,trairilor,ranilor si ei considera ca sfarsesc cu viata si s-au eliberat.Din pacate pentru ei si biserica ii considera ca unul din pacate.Ei vor reexperimenta ceea ce au trait in aceasta experienta si nu au reusit sa o gestioneze,asa ca o vor reexperimenta  intr-o noua existenta pentru ca ei au nevoie sa-si invete lectia pe care nu au reusit sa o invete.Raniile ceea ce ii dor,lucrurile acestea sunt acolo special ca ei sa invete sa jongleze cu energia si sa o gestioneze.O persoana care nu a reusit sa faca asta,e o forma de lasitate atunci cand renunti la viata.Din pacate pentru ei,vor reexperimenta exact ce nu au reusit sa gestioneze. Se vor reintrupa avand experiente similare.Din acest motiv se considera pacat pentru ca e o forma in care sa evolueze spiritual. Sa intelegi mai bine,iti dai singur cu bata in cap si te intorci la un punct mort in care o iei de la capat ca sa inveti ceva.

Gabi-Am inteles foarte bine ceea ce mi-ai explicat. O alta intrebare. Ai zis sa nu pierdem timpul si eu asta fac.Eu personal,simt planeta ca si-a ridicat vibratia tot mai mult.Care o fi cauza? Poate fi de la razboiul din Ucrainia?.

George-Sa sti ca este un eveniment negativ,razboiul din Ucrainia,dar dupa un astfel de lucru,se intampla ceva foarte pozitiv.Si cu cat e mai mare incarcatura negativa a unui eveniment, cu atat e mai mare beneficiul. Aici este vorba de o polaritate  care se intampla,si da, este legat de ridicarea nivelului vibrational la nivelul intregii planete.Aici vorbesc de un razboi care deja cuprinde din ce in ce mai multe tari.Pare a fi intre doua state,dar in realitate se duce la nivel mondial.Dupa un astfel de eveniment se intampla o forma de constientizare colectiva.Aici va fi un pericol anul acesta. Este scris, ca in luna noiembrie a acestui an,mai precis pe 23 noiembrie,sa inceapa al treilea razboi mondial.Asta tine de o mana de oameni puternici,care poate vor schimba situatia.

Gabi-Bun. Si pe asta am inteles-o. Mai pun o intrebare. Ce poti sa-mi spui despre pacatul stramosesc?.

George- Ma uimesti cu asemenea intrebari!.Spune,te-ai pregatit  pentru aceasta comunicare?.

Gabi- Normal ca da. Nu imi permit sa pierd nimic.

George-Fiecare om care isi gestioneaza traumele,ranind in aceasi maniera si precedesorii sai.Tu daca esti parinte,si ai o rana nevindecata,suferi din cauza tradarii. 

Vei avea grija prin rana ta  sa ranesti la modul similar in care tu ai fost ranita. Un copil abuzat se va transforma intr-un copil care abuzeaza. Uite,sa zicem ca un parinte care are activa rana tradarii. Nu stie de existenta ei,doar ca va avea un comportament care-i va dezgusta pe cei din jur.Stii de ce? Pentru ca va deveni un parinte narcisist,egoist,abuzator.Este genul acela de parinte in care nimeni nu are libertate de expresie.In mintea lui nu stie decat ca te iubeste si are grija sa se asigure ca, copilul se dezvolta armonios. El are perceptia lui asupra vietii,dar in realitate,tradeaza exact cu aceeasi rana pe care o are el.Intelegi?. 

Gabi-Da.Adica un copil abuzat va abuza la randul lui cand va fi adult,in maniera in care a fost abuzat el. 

George-Asta e pacatul stramosesc. Ce se transmite de la parinte la copil,ce nu e vindecat, nu face altceva decat sa raneasca in acelasi mod sau intr-un sens opus. Iar iti dau un exemplu.Un parinte  care are rana activa a tradarii ,cel mai probabil va dezvolta rana tradarii sau rana umilintei.La modul asta,se imbolnavesc din generatii in generatii. Ei nu sunt de invinuit,ei sunt de observat,de ajutat daca poti sa-i ajuti. Dar daca refuza ajutorul nu ai de ce sa te amesteci.Dar daca au acea rana si tendinta sa raneasca,nu inseamna neaparat sa stai in preajma lor. Nu. Cauta sa te eliberezi de astfel de persoane. Pe oameni nu ii raneste nimeni in viata asa cum ii ranesc parintii. Asa ca traumele mari se instaleaza in copilarie.Recunosc ca te-ai pregatit bine astazi si chiar mi-a placut comunicare,dar suflete este timpul sa ma retrag. Ai mare grija de tine si putin ,daca se poate,asculta-ti si sufletul. Pe curand.

Gabi-Ok,George. Pe curand. 


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu